Ben je niet zo’n sterrenchef of heb je een speciale gelegenheid waarbij je jezelf en je gasten wil verwennen met een heerlijke lunch of diner? Kies dan voor een cateraar! Het liefst dan natuurlijk een biologische cateraar, want dat draagt ook weer een steentje bij aan jouw biologische leven.
Een biologische cateraar, meestal gecombineerd met een biologisch restaurant of een biologische winkel, maar soms ook alleen cateraar, maakt voor minimaal 50% gebruik van biologische ingrediënten.
Wat betekent een cateraar?
Simpel gezegd is een cateraar een maaltijdverzorger. Vaak worden cateraars ingezet voor bedrijven, evenementen of op feesten. Het voedsel wordt bereid in grootkeukens of op een centrale locatie. Vrijwel alle locaties zijn om te bouwen tot een feestruime of restaurant.
Het komt er dus op neer dat een cateraar het eten bereidt en levert voor allerlei evenementen. Dit kan dus bijvoorbeeld ook op een bruiloft of op een feest.
De Groene Peper
‘De Groene Peper’ is gespecialiseerd in biologische catering. Wij kiezen voornamelijk voor biologische ingrediënten ...