Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Samenwerking met Bewust Biologisch.nl

 

Wat wij doen

Het aantal mensen dat biologische voeding boven gangbare voeding verkiest neemt toe. Belangrijke redenen hiervoor zijn dierenwelzijn en de smaak, kwaliteit en het milieuvriendelijke karakter van de producten. Naast dit is men over het algemeen ook meer bewust van wat men eet en is men nieuwsgierig naar de oorsprong van de producten die men gebruikt.

Met deze website willen wij de consument helpen dichter bij de oorsprong te komen en kennis te laten maken met biologische bedrijven. Hiervoor is met de grootste zorg informatie verzameld van zoveel mogelijk biologische bedrijven of activiteiten. Door actief contact te zoeken met de bedrijven wordt de informatie op bewustbiologisch.nl actueel gehouden. Hiervoor kunnen overigens ook derden op een foutieve vermelding reageren.

Doorsturen vragen

Op de website, worden ter voorkoming van spam, de e-mail-adressen van bedrijven niet vermeldt. Consumenten kunnen wel vragen aan bedrijven stellen. Deze sturen wij door.

Cijfers

  • Gemiddeld 550 unieke bezoekers per dag
  • 950 vermeldingen van biologische bedrijven of activiteiten

Samenwerking en adverteren

Wellicht kan bewustbiologisch.nl ook uw bedrijf iets bieden. Het volgende is onder andere mogelijk:
  • Voor boeren en detaillisten: het uitbreiden van uw vermelding tot een volwaardige website met foto’s, teksten en een eigen naam voor uw webpagina
  • Het onder de aandacht brengen van uw bedrijf via onze banners op de website en/of door deze op te nemen als nieuwsbericht
  • Naast bewustbiologisch.nl ook adverteren bij biologischeaanbiedingen.nl
Bewustbiologisch.nl biedt u de mogelijkheid gericht te adverteren en doelgericht uw bekendheid te vergroten. Samenwerking met u biedt ons de mogelijkheid om het gebruik van de website door de consument verder uit te breiden en de website online en actueel te houden.

Wat stellen wij voor

Geef per e-mail (mail@bewustbiologisch.nl) of telefonisch (06 - 198 44 212, Angela Steevens) aan van welke mogelijkheden u gebruikt wilt maken en wat u hier als bijdrage of tegenprestatie voor over heeft.
U kunt er ook voor kiezen om aan te geven wat u onder de aandacht wilt brengen. Op basis hiervan kunnen wij u een voorstel met de best passende mogelijkheden doen.

Is uw biologisch bedrijf niet vermeldt? Meldt u zich hier dan aan.
Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief