Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Biologische webwinkel | Tarwegraspoeder.nl

 terug 
Algemeen
Wheatgrass Power® voorziet u via tarwegraspoeder.nl, op eenvoudige wijze van alle essentiële voedingsstoffen.

Waarom tarwegras?
Een lepel (drie gram) tarwegras poeder bevat namelijk evenveel voedingsstoffen als twee ons groenten en twee stuks fruit. Daarom is tarwegras poeder een ideale aanvulling op uw dagelijkse maaltijden. En het is eenvoudig te doseren door de bijgeleverde maatlepel. Een lepel tarwegras poeder oplossen in een glas (lauw) water of vruchtensap en bij voorkeur op een nuchtere maag opdrinken. Zo heeft u een perfecte aanvulling op uw dagelijkse maaltijden.

Wat is tarwegras?
Tarwegras is de jonge kiem van de tarweplant. Wij kennen tarwe vooral als het graan voor bijvoorbeeld brood. Maar voordat het uitgroeit tot graan, is tarwegras een frisgroen en sprieterig plantje. En juist dan zit het boordevol vitamines, mineralen en enzymen. Precies die stoffen die het menselijk lichaam nodig heeft om goed te functioneren.

Omdat wij niet in staat zijn om de stugge vezels van gras te verteren, wordt het gedroogd en vermalen tot fijn poeder. Op deze manier kunnen we toch profiteren van deze natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen. Voor Wheatgrasspower gebruiken wij speciaal geteeld tarwegras uit India. Dit tarwegras wordt geteeld op organische bodem. Na de zevende dag in het groeiproces wordt het geoogst. Dan bevat het tarwegras namelijk de meeste voedingsstoffen. Vervolgens wordt het met de hand geknipt en zorgvuldig gedroogd en gemalen tot een fijn poeder. Daarna wordt het geseald verpakt. Hiermee krijgt u gegarandeerd de maximale natuurlijke voedingswaarde van tarwegras.

Met Wheatgraspower® weet u zeker dat u beste kwaliteit in huis haalt!

Adresgegevens
Tarwegraspoeder.nl
http://www.tarwegraspoeder.nl

 

 

 

Onjuiste gegevens? Meldt dit aan bewustbiologisch.nl

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan de beheerders van Bewust Biologisch, niet aan bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief