Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Biologisch restaurant & kookstudio's De Peppelen

 terug 
Algemeen
Sinds 1984, lekker lunchen, dineren, vergaderen, feesten, samen zijn, workshops, zelf koken, samen genieten. Onder een 125 jaar oude plataan staat het voorname monumentale Notarishuis met zijn vele ruimtes en gezellige terrassen. Een dag niet lekker samen gegeten, is niet geleefd.

In dit restaurant wordt gewerkt met pure producten uit de buurt met zo min mogelijk verkleefde kilometers, biologisch of fair trade. Gewoon eerlijk dus zonder rare fratsen, wat je bestelt ligt ook op je bord. Zonder kunstmatige toevoegingen. Vegetariërs en mensen met allergiën zijn hier op het juiste adres. Door dat alles zelf wordt gemaakt weten we precies wat er in een gerecht zit. Aspartaam en MSG vrij eten gegarandeerd.

Bereikbaarheid
Ideaal gelegen tussen Nijmegen en 's Hertogenbosch, In Schaijk het centrum van natuurgebied de Maashorst. Vlakbij A50/A59, gemakkelijke aanrij- route voor Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht. Vrij parkeren in overvloed en bijna altijd file vrij.

Overige bijzonderheden
Sinds vanaf het begin organiseerd De Peppelen ook kookworkshops. Door de vele vraag om meer is er naast het restaurant ook een eigen boekingsbureau: Uitstapjesspecialist.nl.

Hier vind u veel workshops van actief tot creatief. Maar ook zang en dans workshop en solex tours. De rode draad in deze arrangementen; heerlijk en eerlijk eten op de Maashorst, waar het Brabantse leven nog puur is!

Adresgegevens
De Peppelen
Schutsboomstraat 43
5374 CB Schaijk
0486 - 46 35 48
http://www.peppelen.nl

 

 

 

Mail dit bedrijf

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan het bedrijf van bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 

Onjuiste gegevens? Meldt dit aan bewustbiologisch.nl

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan de beheerders van Bewust Biologisch, niet aan bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief