Algemeen De Waddenkeuken is een biologisch streekrestaurant in de eeuwenoude dorpsherberg van het terpdorpje Kimswerd, net over de afsluitdijk. Een klein en sfeervol restaurant waar je in de keuken of gastenkamer eet en bij ieder gerecht het verhaal over de producten en producenten krijgt. Ook kunt u ook bij De Waddenkeuken overnachten.
Aanbod - Biologische streekproducten, bereid in de open keuken op de grote gietijzeren AGA-cooker. Deze Engelse stoof houdt ook heerlijk de keuken warm. U kunt daar eten aan de lange tafel. Of aan een van de tafels in de gezellige gastenkamer. - Workshops, kookdemonstraties en eens per twee maanden kookt De Waddenkeuken op locatie, bij één van de biologische producenten.
Openingstijden - Winter (1 oktober tot 1 mei): donderdag t/m zaterdag van 17.30 tot 22.30 uur
- Zomer (1 mei tot 1 oktober): dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 22.30 uur
Overige bijzonderheden Wie echt rustig wil genieten, kan overnachten in een mooie themakamer en het verblijf afsluiten met een uitgebreid ontbijt met vers gebakken broden.