Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Biologische cateraar | Oma serveert

 terug 
Oma serveert kookkunst
Alle gerechten die worden geserveerd hebben de verfijnde smaak van vroeger en de creativiteit van nu. Hiervoor maakt Oma serveert alleen gebruik van eerlijke - biologische - producten. Deze producten verdienen het om met respect, liefde en aandacht bereid te worden. Net zoals oma dat vroeger deed.

Oma serveert op locatie
Oma serveert unieke kookkunst afgestemd op uw wensen. Het bereiden van de gerechten doen ze op de locatie zelf, met de middelen die er op dat moment beschikbaar zijn. Op deze manier krijgt elk feest of diner zijn eigen unieke sfeer en verse bereide gerechten die bij de speciale gelegenheid passen. Zo heeft Oma serveert op een tuinfeest in Emmer-Compascuum diverse exclusieve hapjes op een kampvuur en bbq gemaakt.

Oma serveert wijnarrangement
Als u het wenst, verzorgt Oma serveert ook bij het diner een wijnarrangement. Dit houdt in dat bij elke gang een passende wijn serveren. Deze zorgvuldig samengestelde wijnselectie de gerechten op een bijzondere manier completeerd. Hierbij staat de totale smaakbeleving van de wijn-spijs-combinaties voorop.

Oma serveert hoe het werkt
Oma serveert maakt eerst een afspraak op locatie om uw culinaire wensen te bespreken. Op de dag van het diner komt Léon aan het begin van de middag bij u thuis met de ingrediënten en begint hij met de voorbereiding. Alles wordt ter plaatse bereid waardoor de gerechten topvers zijn. Nadat het laatste gerecht is uitgeserveerd wordt de keuken weer netjes gemaakt en kunt u, na afscheid genomen te hebben, natafelen zolang u wilt

Adresgegevens
Oma serveert
Postbus 5
7880 AA Emmer-Compascuum
06 - 33 13 40 87
http://www.omaserveert.nl

 

 

 

Mail dit bedrijf

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan het bedrijf van bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 

Onjuiste gegevens? Meldt dit aan bewustbiologisch.nl

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan de beheerders van Bewust Biologisch, niet aan bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief