Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Biologische cateraar | Hills & Mills

 terug 
Algemeen
Hills & Mills bevindt zich in het historische hart van Delft, in de voormalige bakkerij Bierhuizen. Hills & Mills is een familiebedrijf met een missie: 'practicing happiness'. Het concept kenmerkt zich door de eigenschappen: gezond, grensverleggend, oprecht, positief, smaakvol en toegewijd. Het 'pure food café' doet het goed op recensiesites. Op Eet.nu scoort het een 9.3 en op Iens.nl een 8.3.

The story behind the menu
Hills & Mills bouwt op puur. Puur staat voor oprecht, gezond en lekker. De ultieme inspiratiebron voor Hills & Mills is de Himalaya. Maar daar waar het kan worden de producten uit eigen streek gehaald, het liefst biologisch en duurzaam. Puur zit ook in de smaak. Dat is te proeven!

ON (Y)OUR SPOT
Je kunt jouw bestelling meenemen. Maar je kunt ook plaatsnemen in de huiskamer met ongeveer 25 zitplaatsen. Natuurlijk is er Wi-Fi.

BREAKFAST
Het ontbijt blijft de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom is Hills & Mills doordeweeks vanaf 7 uur open. Start je dag met onder andere huisgemaakte, oergezonde muesli, heerlijk te combineren met frozen yogurt. Daarnaast worden verse juices, boterhammen en croissants geserveerd.

FROZEN YOGHURT
Razend populair in wereldsteden, maar de echte kenners weten frozen yogurt (bevroren yoghurt) ook in Nederland te vinden. De pure, magere yoghurt is van Hollandse biologische koeien en is met minder dan 100 kcal per portie een verantwoorde lekkernij. Qua structuur lijkt het op softijs. Lekker als ontbijt, tussendoortje of toetje. Combineer het met verrassende toppings.

SALADS
In de saladebar worden traditionele rauwkost met vezelrijke componenten zoals granen, zaden, pitten en erwten gecombineerd. En niet te missen: de seizoensfruitsalade.

BREAD
Hills & Mills had het voorrecht om in een pand te werken waarin meer dan honderd jaar een befaamde bakkerij, Bakkerij Bierhuizen vers brood heeft gebakken. Die traditie van brood wil Hills & Mills graag voortzetten. De link met Lekker Brood© in Den Haag is dan ook zo gelegd. De eigenaar, Ad Overgaag, heeft brood leren bakken van zijn opa, de toenmalige voorman bij Bierhuizen. Hills & Mills is trots op het 100% biologisch zuurdesembrood (spelt of wit). Probeer ook eens een krentenmikkie, spelt mueslibol of olijfstick.

HOT DISHES
Als je geen tijd of zin hebt om te koken, maar toch vers, gezond en lekker wil eten, dan kun je bij Hills & Mills terecht. Hills & Mills heeft namelijk afwisselende gerechten en zo kun je elke keer genieten van iets nieuws. Spreek met vrienden af, of neem het mee op weg van werk naar huis.

TREATS
Dagelijks worden wisselende lekkernijen uit eigen keuken geserveerd. Zowel zoet (taartjes) als hartig (zoals samosa of quiche). Het is een uitdaging om verrassend gezonde ingrediënten te benutten en combineren.

COLD DRINKS
Om de dorst te lessen biedt Hills & Mills zuiver Earth Water. Voor de nodige eiwitten is er biologische Arla© melk en karnemelk en sojamelk van Alpro©. Maar een echte refreshment is de huisgemaakte ijsthee. Liever een juice of smoothie? Hills & Mills perst of blend jouw portie fruit a la minute. Proef de biologische appelsap of de special: de exotische mango lassi.

HOT DRINKS
Hills & Mills wil van thee weer iets speciaals maken. Bekijk de theekaart: een uitgebalanceerde selectie van losse theebladeren, soms gecombineerd met exotische specerijen. En frisse fruit blends, waarbij je de gedroogde vruchten gewoon kunt zien, ruiken en proeven. Ook de huisgemaakte chai latte is een aanrader. De biologische koffie wisselt elk seizoen. Rick Woertman van de Espressofabriek© selecteert de verse bonen en brandt deze voor Hills & Mills in zijn kleinschalige branderij in Amsterdam.

Aanbod
- Menu: fruit, frozen yogurt, salads, soup, sandwiches, meals en treats & drinks
- Diensten: eat-in, take-away & events

Openingstijden
- Maandag t/m woensdag van 7.00 tot 19.00 uur
- Donderdag en zaterdag van 7.00 tot 21.00 uur
- Vrijdag en zondag van 7.00 tot 19.00 uur

Adresgegevens
Hills & Mills
Oude Langendijk 6
2611 GK Delft
0152 - 12 39 30
http://www.facebook.com/hillsmills

 

 

 

Onjuiste gegevens? Meldt dit aan bewustbiologisch.nl

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan de beheerders van Bewust Biologisch, niet aan bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief