Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Biologische boerderij | De Omrand

 terug 
Algemeen
Boerderij de Omrand ligt aan de Zwarte Goorderweg in Stoutenburg-Noord, is in 1935 gebouwd en wordt sindsdien bewoont door de familie van Oosterom. Cornelis van Oosterom begon er met 200 kippen en 15 koeien. In 1968 werd het bedrijf voortgezet en uitgebreid door zijn zoon Teunis Pieter van Oosterom. Sinds het jaar 2000 is het bedrijf overgenomen door Kees en Hanneke van Oosterom. In 2010 is begonnen met de omschakeling van gangbaar naar biologisch. Op De Omrand worden nu 50 melkkoeien en 12.000 legkippen gehouden.

In de winkel worden lekkere verse biologische eieren en biologisch rundvlees verkocht. Eventueel ook nog wat nootjes, wijn of kaas! De winkel is te vinden achter op het erf.

Hooiberghutten
De hooiberghutten staan op een kleine boerderijcamping of bij de boer op het erf. De hutten zijn vergelijkbaar met een trekkershut en zijn geschikt voor vier of vijf personen. Overnachten bij de boer is een originele manier om kennis te maken met het leven op de boerderij. U bent van harte welkom!

De hutten zijn comfortabel en compleet ingericht. Wees gerust, de balen stro en hooi zijn vervangen door een lekker dik matras. Een toilet en douche zijn in de hut aanwezig. U boekt al een hut vanaf € 45,- per nacht voor vier personen.

Adresgegevens
De Omrand
Zwarte Goorderweg 3
3836 PD Stoutenburg-Noord
033 - 25 34 692
http://www.boerderijdeomrand.nl

 

 

 

Mail dit bedrijf

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan het bedrijf van bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 

Onjuiste gegevens? Meldt dit aan bewustbiologisch.nl

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan de beheerders van Bewust Biologisch, niet aan bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief