Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Lokaal Lokaal

 terug 
Algemeen
“ Het biologische restaurant van Deventer” Steeds meer mensen zijn op zoek naar een eerlijke en bewuste keuken. Bij Lokaal Lokaal werken we met biologische- en/of streekproducten, zodat we precies weten waar en hoe iets gekweekt en gevoed is. Iedere dag maken we alles vers en worden de gerechten a la minute bereidt. Dat duurt soms iets langer, maar dat is (horen wij) zeker de moeite waard. Groene groet en tot snel!

Aanbod
U kunt bij ons goed terecht met bijvoorbeeld een allergie of een speciaal dieet. Echte wilde zalm, een super goede biefstuk (klein of groot) van slagerij ter Weele, maar ook fantastische vegetarische en veganistische gerechten. Alles wordt met zorg, liefde en passie bereidt.

Openingstijden
Donderdag vanaf 16:00 Vrijdag t/m Zondag vanaf 12:00 Maandag vanaf 16:00

Overige bijzonderheden
Vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij geopend vanaf 12.00 uur voor de lunch, met heerlijke huisgemaakte soepen, broodjes, salades of voor een ouderwets lekkere kop koffie met een heerlijk stuk ambachtelijke appelgebak. Voor de borrel schenken wij met zorg uitgezochte biologische wijnen en speciaalbieren, voor de liefhebber met een portie bitterballen of kaasstengels. Heb je wat te vieren, je verjaardag, trouwdag, jubileum of bedrijfsborrel neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden. Onze inrichting is warm en huiselijk met veel hout, jeans en een kroonluchter van oude fietskettingen. Het team Lokaal Lokaal bestaat voornamelijk uit dames, ook in de keuken. Wij verwelkomen u graag in ons knusse huiskamerrestaurant.

Adresgegevens
Lokaal Lokaal
Brink 22a
7411BS Deventer
+31570220436
http://www.

 

Mail dit bedrijf

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan het bedrijf van bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 

Onjuiste gegevens? Meldt dit aan bewustbiologisch.nl

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan de beheerders van Bewust Biologisch, niet aan bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief