Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Biologische webwinkel | BioRomeo

 terug 
Algemeen
Direct van de boer, met liefde geteeld, verse en overheerlijke biologische groenten en fruit. Dat is waar BioRomeo voor staat. Diverse boeren uit de Noordoostpolder hebben zich verenigd om samen een breed assortiment biologische groenten en fruit te leveren via restaurants, de lokale markt maar ook direct aan de consument, jij! Die betrokkenheid, die passie, die versheid, dat proeft je terug in de producten van BioRomeo.

Op de boerenpagina lees je over de helden: de boeren. Schroom niet om je vragen te stellen aan deze gepassioneerde telers. Want BioRomeo vindt het belangrijk dat je weet waar jouw voedsel vandaan komt. Het is een recht om te weten hoe jouw voedsel geproduceerd wordt.

De producten zijn herkenbaar aan het logo van BioRomeo, de naam van de boer en de QR-code op de verpakking. Zo weet je altijd waar jouw groenten en fruit vandaan komen en kun je direct contact opnemen met de teler om meer informatie te krijgen. Ook interesse in producten van BioRomeo? Bestel dan via de webwinkel.

Aanbod
Heerlijke, biologische, verse, knapperige groenten en fruit direct van 10 biologisch (dynamische) boeren uit de Noordoostpolder. De prachtige regenboogpeen, aardpeer, gekleurde bietjes, 16 soorten aardappelen, pastinaak, wortelpeterselie, rammenas, etc. U kunt deze producten verkrijgen via de webwinkel maar ook bij diverse winkels (kijk op de website waar u onze producten kunt verkrijgen). Als u via de webwinkel besteld krijgt u de producten door PostNL thuis bezorgd op zaterdag.

Openingstijden
Voor de webwinkel geldt: bestellen voor woensdag 12.00 uur, is zaterdag in huis.

Overige bijzonderheden
BioRomeo doet mee aan de landelijke opendag voor de biologische landbouw (in 2013 op 23 juni) maar heeft ook diverse oogstdagen zoals 16 augustus 2013 aardappelen oogsten bij de zorgboerderij in Emmeloord. BioRomeo staat iedere laatste zaterdag van de maand op de markt in Eemnes op de Blommenhoeve en iedere eerste zondag van de maand op de Streekmarkt op de Twijnstraat in Utrecht. Kijk voor actuele informatie op 'BioRomeo'

Adresgegevens
BioRomeo
Zwijnsweg 5
8307 PP Ens
06 - 27 65 00 02
http://www.bioromeo.nl

 

Onjuiste gegevens? Meldt dit aan bewustbiologisch.nl

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan de beheerders van Bewust Biologisch, niet aan bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief