Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Biologische webwinkel | Danielle Duurzaam

 terug 
Algemeen
Danielleduurzaam.nl wil een voorbeeld en een inspiratiebron zijn, gebaseerd op een leefstijl die Danielle omschrijft als "simpele huis-, tuin- en keukenduurzaamheid".

Danielle en haar man Remco leven al jaren vanuit liefde voor de natuur en de medemens. Zij vallen op door de bijzondere keuzes die ze maken. De opgedane kennis en levenservaring geven zij graag door aan ieder die hier voor open staat. In januari 2012 kwamen zij via de BioVak Beurs in aanraking met biologische sojakaarsen en is Danielle kaarsen gaan maken. Sinds maart 2012 verkoopt zij dit prachtige, duurzame product

Aanbod
- Handgemaakte (door Danielle) kaarsen van biologische sojawas, wat milieuvriendelijk en gezonder is dan gewone paraffine kaarsen en 100% plantaardig is
- Verkoop van wasmagneten als vervanging van waspoeder
- Verder zal het assortiment zich uitbreiden met diverse andere huishoudelijke artikelen zoals afwasborstels, bakpapier, knijpers e.d.

Openingstijden
De webwinkel is altijd open, de winkel aan huis is te bezoeken op tijden die zijn aangegeven in de agenda op de website.

Overige bijzonderheden
Op de open inloop momenten kun je vragen stellen, van uitleg over het proces van sojakaarsen maken tot informatie over wasbaar maandverband, natuurlijke anticonceptie, omgaan met burn-out en depressiviteit, intuïtie, emoties, en innerlijke bewustwording tot het bespreken van de wasresultaten van de wasmagneten.

Adresgegevens
Danielle Duurzaam
Lambert Doomerstraat 113
1816 EN Alkmaar
072 - 562 92 81
http://www.danielleduurzaam.nl

 

Onjuiste gegevens? Meldt dit aan bewustbiologisch.nl

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan de beheerders van Bewust Biologisch, niet aan bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief