Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Biologische webwinkel | Biologischpootgoed.nl

 terug 
Algemeen
Het bedrijf Carel Bouma (Biologischpootgoed.nl) is van oorsprong een akkerbouw bedrijf in Flevoland, waar de teelt van aardappelen de hoofdzaak was. Na de bouw van een nieuwe bewaarloods in 1991 is hier ook de opslag en sorteren van aardappelen voor derden bij gekomen. Deze tweede tak op het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig biologische opslag en verwerkingsbedrijf van (poot)aardappelen.

De biologische 1e jaars plantuien die Carel Bouma aanbiedt worden door 4 collega boeren uit Nederland geteeld. De plantuien worden opgeslagen en verwerkt op drie sorteerbedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. De biologische plantsjalotten worden door 2 telers geteeld. Biologische knoflook wordt geteeld door Carel Bouma zelf in samenwerking met BINK HOLLAND.

Door een goede samenwerking tussen ons en onze collega's kan Carel Bouma kwalitatief goed en uitsluitend biologisch geteeld pootgoed aanbieden aan grote en kleine klanten.

Aanbod
Biologisch poot- en plantgoed, zoals pootaardappelen, plantuitjes, sjalotjes en knoflook in kleinverpakking en grootverpakking.

Adresgegevens
Biologischpootgoed.nl
http://www.biologischpootgoed.nl

 

 

 

Onjuiste gegevens? Meldt dit aan bewustbiologisch.nl

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan de beheerders van Bewust Biologisch, niet aan bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief