Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Biologische webwinkel | BioMy

 terug 
Algemeen
Bij BioMy vind je heerlijke chique verzorgingsproducten die met zorg zijn geselecteerd. Alle producten zijn 100% natuurlijk, veilig, niet getest op dieren en vrij van kankerverwekkende en ziekmakende stoffen als parabenen, petrochemische bestanddelen, sulfaten, synthetische parfum en synthetische kleurstoffen.

BioMy is een in 1993 opgerichte en in Nederland gevestigde onderneming die zich uitsluitend richt op de distributie van duurzame en biologische cosmeticaproducten. Daarbij streeft BioMy er naar om een compleet programma van verzorgingsproducten tot make-up aan te bieden.

Merken
Buiten de gevestigde merken zoals Voya en Primavera, heeft BioMy ook de primeur voor een aantal nog niet eerder in Nederland verkrijgbare merken.

100% natuurlijk
Giftige bestanddelen komen in ons lichaam terecht via de huid omdat deze stoffen in schoonheidsproducten zitten. De cosmetica-industrie maakt er veel gebruik van, deze stoffen zijn namelijk goedkoop.

De meeste mensen realiseren zich nog niet dat deze giftige en kankerverwekkende ingrediënten in onze persoonlijke en beauty producten zitten. Produkten die we dagelijks gebruiken. Op de website van BioMy is meer informatie over deze producten te vinden.

Bezorging
In Nederland en België in principe binnen 48 uur.

Adresgegevens
BioMy
http://www.biomy.nl

 

 

 

Onjuiste gegevens? Meldt dit aan bewustbiologisch.nl

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan de beheerders van Bewust Biologisch, niet aan bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief