Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Biologisch eetcafe Aangenaam

 terug 
Algemeen
Op 11 mei 2006 heeft Aangenaam haar deuren geopend. Aangenaam heeft als doel gesteld om de naam Aangenaam zo goed mogelijk in te vullen. Aangenaam probeert namelijk alles zo Aangenaam mogelijk te maken, in de eerste plaats voor u maar ook voor mens dier en milieu in het algemeen.

In het kort komt het erop neer dat Aangenaam zo maatschappelijk verantwoord mogelijk probeert te ondernemen. Aangenaam maakt dan ook gebruik van Fair Trade en biologische producten voor eten en drinken. Daarnaast hanteert Aangenaam de viswijzer voor de inkoop van vis en wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologisch vlees.

Maar ook in de aanverwante producten wil Aangenaam zo bewust mogelijk bezig zijn, zo worden bijvoorbeeld ook biologische schoonmaakmiddelen en gerecycled toiletpapier gebruikt, draait het restaurant op groene stroom en gas, is de inrichting en het servies grotendeels fair trade en zijn de vloer en de banken gemaakt van FSC gekeurd hout. Verder wordt ruimte geboden aan de stichting Anak om kunstwerken te exposeren (die overigens ook te koop zijn) van kansarme kinderen uit de Filipijnen. Tot slot doneert Aangenaam 5% van de winst aan drie goede doelen die elk half jaar wisselen.

Openingstijden
Aangenaam hoopt dat u dit een leuk initiatief vindt en ontvangt u graag zeven dagen in de week van 16.00 tot 22.00 uur voor diner en borrel!

Adresgegevens
Aangenaam
Kleine Houtstraat 105
2011 DK Haarlem
023 - 531 74 03
http://www.aangenaametenendrinken.nl

 

 

 

Mail dit bedrijf

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan het bedrijf van bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 

Onjuiste gegevens? Meldt dit aan bewustbiologisch.nl

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan de beheerders van Bewust Biologisch, niet aan bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief