Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Biologische slagerij | OKvlees

 terug 
Algemeen
OKvlees.nl is een webwinkel waarop gecertificeerd biologisch en scharrelvlees verkocht wordt. OKvlees.nl biedt kip, varken, rund, lam en geit aan, in een breed assortiment. Doordat OKvlees.nl op internet opereert kan het vlees voor een scherpe prijs aangeboden worden. En, geen concessies aan de kwaliteit; die is hoog! De leverende boeren zijn op de webwinkel te bekijken!

Kwaliteit
Diervriendelijkheid is belangrijk voor je. Maar het moet ook goed vlees zijn. Dus geen antibiotica, geen rare fratsen bij het bewerken van het vlees en natuurlijk een hoge kwaliteit. De dierenKwaliteit begint met de dieren. Door het langzamer groeien, het voer, het kunnen bewegen en de buitenlucht krijg je lekkerder vlees. Bij de OKvlees.nl proeverijen was een eenvoudig speklapje voor veel deelnemers vaak een plezierige smaakverrassing. Daarnaast is het rundvlees afkomstig van een heel mooi vleesras runderen, de Blonde d'Aquitaine. Dit ras levert hoogwaardig vlees.

Het verwerken is ook belangrijk. Het uitsnijden gebeurt zorgvuldig door vaklui. De recepten zijn zorgvuldig samengesteld, zonder overbodige ingrediƫnten. OKvlees.nl gebruikt geen rare technische hulpmiddelen als enzymen om vlees aan elkaar te plakken. Kortom: ambachtelijke, pure verwerking door specialisten.

Het vlees wordt direct na verwerking ingevroren. Het vlees is dan dus nog heel vers! OKvlees.nl vriest het snel (shock vriezen) in, waardoor de kwaliteit van het vlees in stand blijft. Dit invriezen gaat veel beter dan in de vriezers van huishoudens. Daar ontstaan kristallen in het vlees die de structuur beschadigen, waardoor het vlees veel vocht verliest bij ontdooien.

Overige bijzonderheden
- Bezorging per koerier of pakketdienst
- Of afhalen op afspraak in Ede!

Adresgegevens
OKvlees
Burgemeester Prinslaan 25
6711KA Ede
06 - 21 91 70 40
http://www.okvlees.nl

 

Mail dit bedrijf

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan het bedrijf van bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 

Onjuiste gegevens? Meldt dit aan bewustbiologisch.nl

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan de beheerders van Bewust Biologisch, niet aan bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief