Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter

Biologische activiteit | onoff spices!

 terug 
Algemeen
onoff spices! maakt Thaise kruidenpasta's voor authentieke Thaise curry's, Thaise soepen en Thaise roerbak gerechten. De kruidenpasta's van onoff spices! worden in Thailand met de hand bereid. Door deze authentieke manier van bereiden behoudt de kruidenpasta zijn structuur en geur. De smaak en samenstelling van de onoff spices! Thaise kruidenpasta's is authentiek Thais, er worden geen aanpassingen gedaan voor een Westerse tong.

Alle verse ingrediënten van de kruidenpasta's van onoff spices! zijn van biologische oorsprong, puur en eerlijk geteeld en bevatten geen kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. De kruidenpasta's voor de Thaise curry's en Thaise soepen zijn daarnaast geheel vegetarisch.

De producten zijn te koop bij diverse winkels en webwinkels in België en Nederland (voor een actueel overzicht wordt verwezen naar de website).

Aanbod
De mengsels worden in kleine hoeveelheden luchtdicht verpakt. Iedere verpakking bevat een portie kruidenmengsel van 50 gram voor een gerecht voor twee tot drie personen. Daarnaast is in de verpakking een eenvoudig recept opgenomen. Verder kunnen via de website alternatieve recepten gevonden worden voor kruidenpasta's.

Adresgegevens
onoff spices!
Postbus 14770
1001LG Amsterdam
-
http://www.onoffspices.nl

 

Mail dit bedrijf

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan het bedrijf van bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 

Onjuiste gegevens? Meldt dit aan bewustbiologisch.nl

Onderstaand formulier wordt verstuurd aan de beheerders van Bewust Biologisch, niet aan bovenstaande vermelding.

Bericht:
Naam
Email
 
Verzendcode

 
 

 


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief